waarom de NIEUWETIJDs trouwambtenaar?

Omdat ik vind dat trouwen in deze tijd van bewustwording meer omvat dan alleen een papiertje en een prachtig feest. Waarom? Dat vertel ik je hieronder:

Ach, dat doen we even

Mijn man Will en ik leerden elkaar bijna 25 jaar geleden kennen. Na 2 prachtige kinderen, een hond en een huis bleek het verstandig om te gaan trouwen, so far so good.

Ach, we dachten, dat doen we even, we planden een moment in het stadhuis en nodigden familie en vrienden uit. Het was maar een papiertje dachten wij…

Er gebeurde iets met ons

Ha! En nu komen jullie in beeld. Want wat gebeurde er? Dat “eventjes” trouwen bleek toch niet zo ‘eventjes’ te zijn. Er gebeurde iets met ons, iets waar we niet op waren voorbereid. Daar op het stadhuis, waar de sfeer ongedwongen was en we op weg waren naar de gemeentezaal om het Ja-woord uit te spreken, voelden wij allebei dat we echt iets wezenlijks gingen doen, we gingen elkaar beloven er altijd voor elkaar te zijn, door dik en dun, in goede en slechte tijden, elkaars steun en toeverlaat te zijn.

De magie van het Ja-woord

En in dit alles gebeurde het, de magie van het aardse Ja-woord was voelbaar maar wat nog meer voelbaar was, en ik had dat nooit eerder van iemand gehoord, was de magie van het niet aardse, het energetische, dat wat je niet ziet maar o zo voelbaar is, het spirituele stuk. WAUW! De luchtige en lacherige sfeer veranderde in iets…, ik zou bijna willen zeggen, heiligs, iets wat niet met het blote oog zichtbaar was maar wat zo aanwezig was.

De cirkel rond

Om elk bruidspaar deze magie te laten voelen, beleven, is waarom ik ervoor heb gekozen om trouwambtenaar te willen zijn. De magie, het gevoel van ‘wat is dit prachtig’! Dat we naast het lichamelijke nog zoveel meer zijn, dat er iets groters is, en door daar aandacht aan te geven de cirkel rond is, je voelt dan dat het klopt. Dat is werkelijk wat ik jullie gun.

Aanbod

Ik heb daarvoor een paar mooie rituelen bedacht. Het ritueel zal jullie samen zijn op het spirituele stuk dragen ondersteunen én verrijken. Ben je nieuwsgierig geworden? Klik op de knop “Spirituele ceremonie en rituelen”.

Chat openen
Kan ik je helpen?
Hoi, Leuk dat je op mijn site bent. Ik help je graag verder, zullen we chatten?

Groetjes Cindy