Spirituele ceremonie en rituelen

Waarom een Spirituele Ceremonie met een klein ritueel? Het geeft zoveel meer mee aan jullie beleving, aan wat jullie ervaren en voelen op deze prachtige dag speciaal voor jullie. Het niet aardse, datgene wat niet zichtbaar is maar o zo voelbaar. Het ritueel is specifiek op jullie afgestemd zodat de herinnering als een bijzondere foto in jullie hart zal zijn.

Hoe ga ik te werk?

Tijdens het intakegesprek gebruik ik mijn intuïtie, gevoeligheid en mediumschap, ik maak er een mooie speech van die raakt. Op jullie mooie bijzondere dag is er ruimte voor een klein ritueel, hiervoor kunnen jullie kiezen uit 2 mogelijkheden.

2 Rituelen

The Power of Love

Hier geef ik jullie een liefdevolle boodschap mee vanuit Spirit speciaal voor jullie verbintenis. Ik zal stilstaan bij datgene wat we niet zien maar waar we wel altijd mee zijn verbonden, de wereld van Spirit. Ik maak tevens gebruik van edelstenen en de natuurelementen; deze zullen jullie JA-woord energetisch versterken, ondersteunen en verrijken.

The Circle of Life

Dit ritueel is speciaal gemaakt met de intentie om jullie overleden dierbare(n) bij de ceremonie te betrekken. Deze bijzondere mensen zijn vanuit de andere wereld uiteraard aanwezig om deze dag met jullie mee te vieren! Jullie zullen hun nabijheid kunnen ervaren, hiervoor zijn vele mogelijkheden die we samen kunnen bespreken. Dit is altijd een hele warme en dierbare herinnering.

Gratis kennismakingsgesprek

Voorgesprek
Speech
Ceremonie
Ritueel

€ 795,00 exc. BTW

Chat openen
Kan ik je helpen?
Hoi, Leuk dat je op mijn site bent. Ik help je graag verder, zullen we chatten?

Groetjes Cindy