Lieve Cindy,
We zijn nog een beetje aan het bijkomen van onze bruiloft, en aan het nagenieten natuurlijk!
Het was echt een prachtige dag. s Avonds waren er 80 mensen en we hebben gedanst, gezongen en gelachen tot 1 uur s nachts.
Maar de ceremonie was voor ons wel een kers op de taart. Wat een prachtig ritueel is het handvasten! Het was alles wat we gehoopt hadden! Saamhorigheid, verbondenheid, een lach en een traan met al onze dierbare vriendinnen, mijn dochters, super waardevol!
Jij deed het zo mooi, ingetogen maar toch leidend.
We gaan dit nooit meer vergeten!
Ik heb best zorgvuldig gezocht naar iemand met dezelfde vibe als wij. En met jou hadden we meteen een klik. Ik ben heel blij dat onze wegen elkaar gekruisd hebben!
Nogmaals dankjewel en een knuffel van ons ❤️
Liefs Esther en Patricia xxx
Esther en Patricia (24-05-2024)

Ik heb een prachtige reading van Cindy mogen ontvangen!!
Ze kwam met hele duidelijke bewijzen over mijn tante en ze noemde een paar specifieke dingen, die ik niet wist.
Bij navraag bleek dit allemaal precies te kloppen. 
Ook gaf zij mijzelf een mooie reading over wie ik ben en waar ik tegen aan loop met afsluiting een mooie boodschap vanuit spirit.
Dank je wel Cindy, het was een kado om te ontvangen.
Je bent een topper.
Dankbaar!
Lilian

Voordat ik de reading in ging wist ik niet zo goed wat ik kon verwachten. Ik had besloten om er open in te gaan en het over mij heen te laten komen en dit heb ik ook echt gedaan. Wat een bijzondere ervaring. Jij kon mij vertellen waar ik het laatste jaar mee bezig ben en mij het laatste setje te geven om hiermee aan de slag te gaan. Wat ook mooi en apart was om mee te maken, is dat ik altijd wel een aantal keer per nacht wakker word maar na deze reading een aantal nachten goed en door heb geslapen. Wat ik al eerder zei het was een mooie, bijzondere ervaring wat mij zeker heeft geholpen.

 

Neomie

Het consult van Cindy heeft mij veel troost en inzicht gegeven over het verdriet en de vragen waar ik al een tijdje mee loop. Ook heeft het mij tips gegeven over hoe nu verder en wat past er bij mij nu om weer vol liefde verder te kunnen. Ik ben heel dankbaar en raad een consult met deze lieve vrouw zeker aan.

Monique

Ik wist niet wat ik ervan moest verwachten, maar was erg onder de indruk. Geen zweverig gedoe, alles wat je zei klopt. 

Wat een liefdevol, mooi en prachtig mens ben je. Ik ben je dankbaar dat je me met mijn moeder in contact hebt gebracht.
Sas

Ik vond hoe jij mij las werkelijk heel erg goed.
Je hebt op de beste manier die maar kan voor mij me geholpen om op een rij te krijgen wat ik met mijn hoofd doe en wat mijn mogelijkheden zijn als ik die kop eens opzij zet, waar die mogelijkheden liggen enzo. Precies zoals ik het zelf ook zou willen kunnen want zo op deze manier heb ik ooit astrologie geleerd.
Psychic: het duurde helemaal niet zo lang om uit te vinden wie zij was. Ik vond het heel fijn om van haar te horen. Misschien heb ik nog te veel aangedragen buiten ja en nee omdat ik begreep waarom jij zulke dingen zag. Dat die kinderen mijn kinderen waren bij haar op schoot op een foto. Je zag ook dat ik over haar had gesproken met mijn dochter. Ik vind het bijzonder! Ook via haar mooie dingen voor mijn ontwikkeling aangedragen. Dank je wel!
Titia

Een paar weken geleden is Cindy bij mij thuis geweest om een reading te komen doen. Er was veel interesse vanaf mijn zijde van wat zal er allemaal gebeuren en wat krijgt zij allemaal door. Verder was er ook veel onwetendheid vanaf mijn zijde, stiekem vond ik het namelijk toch echt wel een beetje eng van wat gaat er allemaal gebeuren. Van tevoren heeft Cindy mij al erg gerust kunnen stellen dat er alleen maar mooie ervaringen zijn en geen kwaadheid hierboven zit. Dit stelde mij zelf al erg gerust. 

Toen Cindy bij mij thuis aankwam gingen we in een rustige omgeving zitten en startte zij een muziekje. Terwijl het liedje werd afgespeeld zag je Cindy erg ontspannen en begon het eigenlijk direct. Zelf kreeg ik kippenvel over mijn hele lichaam en begonnen er al tranen te komen. Waarom geen idee… maar het voelde allemaal zo goed en zo mooi. Het is een beetje onbeschrijfelijk wat voor een gevoel er op dat moment door je heen gaat.

Na het muziekje begon de reading dan echt. Cindy kreeg verhalen vanaf boven af door, deze verhalen herkende ik uit duizenden en paste echt helemaal bij mijn gevoel/ verleden. Cindy gaf hierbij ook duidelijk aan van ik krijg echt niet alle details door, maar globaal krijg ik bepaalde dingen mee die aansloten in mijn leven.

Mijn ervaring was erg mooi en goed. Ik zou het aan iedereen aanraden om dit zeker een keer te doen. Je komt zoveel dingen te weten over jezelf waar je eigenlijk in je dagelijks leven niet stil bij staat. Zelf zou ik het zo weer opnieuw doen.

Melissa

Chat openen
Kan ik je helpen?
Hoi, Leuk dat je op mijn site bent. Ik help je graag verder, zullen we chatten?

Groetjes Cindy