Consulten

Herkenbaarheid, oh ja! De muntjes die op hun plek vallen, bevestiging van dat wat je ( diep) van binnen wel weet .Gezien worden in wie jij bent en daarmee ook jezelf beter kunnen zien .

Ik kijk en voel naar jouw energie en dat vertaal ik voor jou. In jouw aura ( klinkt zweverig, maar geloof me dat is het niet ) zitten jouw ervaringen en herinneringen  van jouw leven; dat waar je mee bezig bent geweest ,wat aandacht heeft gekost of gevraagd. Soms kan het een terugkerend thema zijn en doordat het allemaal is opgeslagen in jouw energieveld kan ik er ook even “in-tunen” Het kan gaan over je werk, financiën, liefde, relaties of jouw omgeving. Doordat ik kan zien en voelen waar je nu zit benoem ik de onderwerpen die besproken mogen worden ik zeg hier ook bij dat er niks zal worden gezien door mij waar jij ( vertrouw op jouw eigen wijze ik ) niet aan toe bent.

Ik stel geen vragen van tevoren, zo kan het consult zo clean mogelijk beginnen.

Ook maak ik tijdens een consult contact met een overleden dierbare, en herenig ik jullie voor een moment van liefde. Weet dat onze overleden dierbaren altijd om ons heen zijn, en dat ik als niks meer of minder fungeer dan een soort telefoniste; ik vertaal dat waar hun het van nodig vinden om te vertellen. Er kan hierin dan ook niet iets worden gestuurd, of iemand worden “opgeroepen”

De wereld waar onze overleden dierbaren verblijven IS een wereld van alleen maar liefde.

Kosten consult: 65,00 euro online of op afspraak in overleg.

Chat openen
Kan ik je helpen?
Hoi, Leuk dat je op mijn site bent. Ik help je graag verder, zullen we chatten?

Groetjes Cindy