Over mij

 

Mijn naam is Cindy Liklikwatil-Kragt. Ik ben dit jaar 24 jaar samen, waarvan 11 jaar getrouwd, met mijn man Will. We hebben 2 heerlijke kinderen, één van 21 en één van bijna 14. Van oorsprong ben ik een echte Amsterdamse,  in 2013 zijn we verhuisd vanuit Amsterdam naar Zaandam en sinds 2020 wonen we in het prachtige Almere Noorderplassen-West.

Ik hou enorm van de zee, het strand, de bossen en van samen met mijn gezin, familie en vrienden heerlijk te eten, leuke dingen te doen, kletsen, lachen, of wandelen met onze hond; en mijn grootste passie ; het mediumschap/spiritualiteit.

Persoonlijke ontwikkeling

Vanaf klein kinds af aan ben ik mij al bewust van een wereld om ons heen die we meestal niet zien met ons aardse oog maar die zeker net zo bestaat als die van ons! Omdat ik met steeds meer vragen kwam te zitten in de puberteit ging ik vanaf mijn 15e allerlei verschillende soorten cursussen en opleidingen op spiritueel gebied volgen. Ik begon met intuïtieve ontwikkeling, intuïtief tekenen, en een cursus in Esoterie. Ik volgde verder o.a. een opleiding Reiki 1, Reiki 2, een Healing- en Reading opleiding, en een opleiding Trance en sinds 2016 ben ik mij gaan ontwikkelen in het mediumschap. Hier gaat mijn hart sneller van kloppen!  Er is niks mooiers dan te mogen voelen dat de liefde eeuwig is,dat onze overleden dierbaren nog steeds om ons heen zijn en dat de liefde altijd blijft voortbestaan. Prachtig om een  onderdeel te zijn van de Healing die dan plaatsvindt tussen onze wereld en de andere wereld.

Wie is Cindy?

Nu ik dit jaar de prachtige leeftijd van Sarah mag bereiken weet ik inmiddels aardig hoe ik in elkaar steek. Dus; wat zou ik over mijzelf vertellen als ik vanaf een afstand eens naar mijzelf kijk?

Om te beginnen, Cindy houdt van het leven vieren, ze is positief en optimistisch ingesteld en ziet altijd het goede in de mens. Ze is gevoelig, empathisch, een doorzetter en heeft het hart op de tong. Je kunt op haar bouwen, wat ze zegt daar staat ze voor. Ze is open minded en houdt van allerlei verschillende soorten mensen. Ze kan ook wat ongeduldig zijn en de lat erg hoog leggen voor haarzelf. Ik ben graag bij haar in de buurt want je kunt zeker met haar lachen, ze heeft heerlijke zelfspot en is verder een warm en leuk mens! Nou nou, dank je wel hoor dat is nog eens een leuke beschrijving over mij.

mijn grootste droom

Mijn grootste droom was om mijn mediumschap praktisch neer te zetten in het dagelijks leven en zo is deze website ontstaan waarin ik op meerdere manieren met de spirituele wereld mag werken. Ik kan mij werkelijk geen mooiere baan voorstellen waarin ik mag werken met mensen, met de Liefde, en dat beetje extra hulp vanuit de andere wereld. Ik ben een ontzettend gezegend mens en zeer dankbaar voor alle liefde in mijn leven, zowel aards als vanuit de andere wereld.

Liefs Cindy

Kennismaking

Voel je aan alles dat jullie met mij willen samenwerken? Maak dan nu een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek.

Chat openen
Kan ik je helpen?
Hoi, Leuk dat je op mijn site bent. Ik help je graag verder, zullen we chatten?

Groetjes Cindy