Spiritueel uitvaart spreker

Ceremonie  spreker bij uitvaarten

Wanneer uw dierbare overlijdt is dat een intens proces van rouw; dit kan worden ervaren in allerlei vormen en daar is geen standaard voor. Dat maakt het rouwen ook zo persoonlijk. Elk mens ervaart het anders en geen 1 rouwproces  is hetzelfde.

Wat overblijft na het overlijden van uw dierbare  zijn de herinneringen , momenten vol mooie, leuke, gezellige maar soms ook pijnlijke en misschien wel moeilijke momenten.

Wij mediums geloven/weten dat er niet zoiets bestaat als de dood als een einde te zien, wij zien de dood als een nieuw begin voor de overledene. Wij geloven dat we hier bij het sterven het aardse lichaam verlaten maar dat onze ziel, onze kern altijd blijft voortleven. Onze ziel is Liefde, en de liefde is datgeen wat ons altijd vebrindt.

Dit maakt het ook zo mooi om als medium dit werk te mogen doen;

Het geeft een extra dimensie mee aan uw uitvaart speech voor de overledene.

Ik benader de uitvaart als een spirituele  uitvaart; de ziel van uw dierbare is nog steeds om u heen. En aangezien de ziel, onze kern geen fysieke beperkingen meer heeft want het heeft het lichaam verlaten, zal dan ook de ziel/kern een wezenlijk onderdeel uitmaken van de uitvaart ceremonie.

Een ceremonie bestaat altijd uit een verhaal over de overledene, The story of life. Verder zijn er nog meer mooie kleine rituelen die deze ceremonie kunnen ondersteunen. Laten we samen kennis maken, neem gerust  contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

Kosten vanaf : 450 euro

Chat openen
Kan ik je helpen?
Hoi, Leuk dat je op mijn site bent. Ik help je graag verder, zullen we chatten?

Groetjes Cindy